Βήμα 1: Ας Ξεκινήσουμε την Κατασκευή

Όλα τα site που κατασκευάζουμε είναι εγκεκριμένα από το W3C, είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης και εύκολα προσβάσιμα από όλους. Δεσμευόμαστε ότι όλα μας τα site είναι συμβατά με όλα τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης.

Από πόσες σελίδες θα αποτελείται το site σας;
Σε πόσες μέρες θα θέλατε να είναι έτοιμο το site σας;
Θα θέλατε το site σας να είναι κατασκευασμένο σε κάποιο CSM;

Το CMS είναι ένα σύστημα λογισμικού που παρέχει εύκολη διαχείριση του site σας απο όλους, χωρίς οι χρήστες να χρειάζονται να έχουν πολλές γνώσεις Web προγραμματισμού.Η εταιρία μας παρέχει τις περισσότερες κορυφαίες πλατφόρμες (CMS) για την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών σας.

Βήμα 2: Επιλογές ιστοσελίδας

Θέλετε να αναλάβουμε την καλλιτεχνική επιμέλεια;

Ίσως να έχετε ήδη σχεδιάσει το site σας σε Photoshop ή να έχετε ένα site και να χρειάζεστε να το αναβαθμίσουμε ή να το ανακατασκευάσουμε. Αν όχι, τότε οι έμπειροι σχεδιαστές μας θα αναλάβουν την καλλιτεχνική επιμέλεια του site σας.

Επιλέξτε το κύριο χρώμα του site σας:


Γράψτε παρακάτω κάποιες ιστοσελίδες που θα θέλατε να μοιάζει το site σας:


Περαιτέρω οδηγίες:
Επιπλέον επιλογές:

Βήμα 3: Widgets

Image Gallery

Μια Image Gallery χρησιμοποιείται για την εμφάνιση εικόνων.

Slide-Show

Με το Slideshow μπορείτε να έχετε εικόνες στο site σας, οι οποίες θα περιστρέφονται μεταξύ τους ή θα κάνουν όποια άλλα animations.Tο Slideshow είναι πολύ δημοφιλής στα σημερινά site.

Lightbox Viewer

Εάν έχετε μια συλλογή φωτογραφιών και θα θέλατε να δείτε κάθε εικόνα σε ένα αναδυόμενο παράθυρο,τότε το lightbox είναι μια τέλεια λύση για σας.

ShareThis

Το ShareThis επιτρέπει στο χρήστη να μοιραστεί την σελίδα σας μέσω των κοινωνικών του μέσων δικτύωσης (Facebook,Twitter κ.α.)


Carousel

Εάν έχετε ή αν θέλετε να δημιουργήσετε μια λίστα περιστρεφόμενων στοιχείων (π.χ εικόνες ή video), μπορούμε να προσθέσουμε JavaScript που θα επιτρέψει στους χρήστες να κινούνται μέσα σε αυτά τα στοιχεία, κάνοντας κλικ στους συνδέσμους της σελίδας (1,2,3) ή κάνοντας κλικ στο επόμενο / προηγούμενο. Ο κατάλογος των ειδών μπορεί επίσης, να περιστρέφεται αυτόματα.


Accordion

Μέσω του Accordion μπορούμε να κάνουμε το/τα υπο-menu του site σας να εμφανίζονται ή να αποκρύπτονται, αναλόγως με τις επιλογές του χρήστη.


Custom Forms

Εαν δεν επιθυμείτε να έχετε συνηθισμένα menu, κουμπιά ή φόρμες στο site σας,μπορούμε να κατασκευάσουμε κάτι ιδιαίτερο για εσάς, που να ταιριάζει με τις ανάγκες σας.


Επιπλέον Menu

Επιλέξτε αυτό, αν θέλετε το site σας να έχει επιπλέον menu.


Βήμα 4: Αποστολή Στοιχείων

Παραγγελία:

*Η Επεξεργασία των στοιχείων σας θα διαρκέσει 1 μέρα.